SMAGSOPLEVELSER 5-12, MED RUNDVISNING 12.5.21 kl 19-21.30

Køb denne
  • 200,00 kr DKK

BESTIL DET ANTAL SOM I VIL KOMME.

Rundvisning på egen hånd med smagsoplevelser på faste datoer: På nedenstående datoer er det muligt at besøge vingården i selskab med andre gæster, når I kommer under 10 personer. Prisen pr. person er 200 kr (børn 0-15 gratis) Ved ankomst udleveres et tur-kort til i alt 8 poster rundt i vinmarkerne, Skovager, Testager, Æbleager og Havager. Via link til hjemmesiden eller scan af QR koder kan tur-beskrivelsen høres i din egen smartphone undervejs. Efter rundturen mødes vi i gårdbutikken til smagsoplevelser på 4 af vores pris vindende top kvalitetsvine hvor vinbonden imens fortæller om fremstillingen af de fantastiske vine fra gården. Besøget varer ca 2-3 timer. Med andre ord, behøver man ikke rejse længere syd på end til Karrebæksminde, for at opleve en ægte rigtig vingård!

Til jer der har været her før, kan jeg glæde jer med, at vores produktion stille og roligt stiger hvert år, så vi løbende får nye og spændende vine til vores smagninger.

Tilmelding kan kun ske via bestilling af billet på shoppen under event, www.vesterhave-vingaard.dk. Det er ikke muligt at bestille Tapas til disse besøg. Der er tale om følgende fastlagte datoer til mindre grupper i 2021: 15. april, 12. maj, i Juni: 9., 30. i Juli: 7., 14. 21., 28., i August: 11., 25. samt 8. Sept. Alle dage kl. 19-21.30.

Det er muligt at bestille overnatning på vingården i denne forbindelse. Læs mere under "Besøg Vingården"