Post 1, Dansk

Post 2, Dansk

Post 3, Dansk

Post 4, Dansk

Post 5, Dansk

Post 6, Dansk

Post 7, Dansk

Post 8, Dansk

BESØG VINGÅRDEN: Udflugt for familier, venner, firmaer, foreninger, vinklubber mv.

Få en unik oplevelse, når du besøger en ægte dansk vingård, der har vundet flere guldmedaljer, internationale priser og kåret til Danmarks bedste vingård. Vesterhavegaarden Vingård har en helt unik beliggenhed i naturskønne omgivelser i Karrebæksminde ved Vesterhave strand og direkte på den skønne Lagune natursti. Når man går på markerne, kan man høre havets brusen og mærke den friske havluft.

Et besøg på vingården er spændende og muligt hele året. Det er ganske gratis at besøge vingården, Gårdbutikken har næsten altid åbent, hvor alle gårdens produkter er til salg. Der kan købes et glas vin som nydes i gårdbutikken eller under pergolaen med vinranker. Efter aftale er det også muligt på egen hånd at gå tur i vinmarken. Der findes poster i vinmarken med info tavler eller lyt på jeres smartphone undervejs ved at trykke på ovenstående link, eller scan qr koden fra rundvisningsfolder eller på hver post

Kom på guidet rundvisning med smagsoplevelser –

Oplevelsen begynder med en guidet rundvisning i gårdens vin- og æbleplantage. Herunder historien om vingårdens plantesystemer samt drue- og æble sorter. Der vil være information om hvordan vinstokke og æbletræer passes økologisk og beskæres. Ikke mindst en fortælling om pergola opbindingen af vinstokke, som Vesterhavegården er ene om i Norden. Turen rundes af med info om årets gang i vinmarken. Bagefter besøges den hyggelige vinkælder, hvor egetræsfadene ligger og hygger sig og gør vores vine til noget helt enestående.

Seancen slutter i vineriet og gårdbutikken, hvor vi fortæller om vinens tilblivelse efter høsten. Hvordan vi laver vores Amarone inspirerede vine, æble-isvine og de øvrige vintyper. Herefter hygger vi os med vinsmagning af gårdens forskellige spændende vine. Der følger 4 slags vinsmagninger med af vores topkvalitetsvine af vores udvalg af Rosévin, Claret vin, Rødvin a la Ripasso typen og ikke mindst rødvin a la Amarone typen, samt æbleisvin, mjød, gin, forskellige dram, snapse og likører. Til smagningen kan der tilkøbes en lækker tapas buffet (kræver dog mindst 10 personer).

Bestilling af rundvisninger:

Private rundvisninger med guide på egne ønskede datoer: Ved mindst 10 personer eller derover er prisen 250 kr pr. person. Børn 0-15 år gratis, Vi kan tage grupper op til 100 personer. Vesterhavegaarden sammensætter gerne en oplevelse, der passer til jeres behov. Tapas-buffet kan tilkøbes - spørg efter en speciel prisliste. Priser ved mindre end 10 i gruppen: For 8 personer er prisen 350 kr. pr. person, for 6 personer er prisen 500 kr pr. person, for 4 personer er prisen 800 pr. person, for 2 personer er prisen 2000 pr. person og for 1 person 5000 kr.

Guidet rundvisning med smagsoplevelser på faste datoer: På nedenstående datoer er det muligt at besøge vingården i selskab med andre gæster, når I kommer under 10 personer. Prisen pr. person er 250 kr (børn 0-15 gratis) Tilmelding kan kun ske via bestilling af billet på shoppen under event, www.vesterhave-vingaard.dk. Det er ikke muligt at bestille Tapas til disse besøg. Der er tale om følgende fastlagte datoer til mindre grupper i 2021: 29. maj, 26.juni, i Juli: 3, 10, 17, 24, 31. i August: 7, 14, 21, 28. Sept. 18. 25. Okt. 30. Alle dage kl. 15-18.

Gavekort kan også bruges på de nævnte dage til rundvisning, skriv da til [email protected] om hvilken dato samt antal personer.

Rundvisning på egen hånd med smagsoplevelser på faste datoer: På nedenstående datoer er det muligt at besøge vingården i selskab med andre gæster, når I kommer under 10 personer. Prisen pr. person er 200 kr (børn 0-15 gratis) Ved ankomst udleveres et tur-kort til i alt 8 poster rundt i vinmarkerne, Skovager, Testager, Æbleager og Havager. Via link til hjemmesiden eller scan af QR koder kan tur-beskrivelsen høres i din egen smartphone undervejs. Efter rundturen mødes vi i gårdbutikken til smagsoplevelser på 4 af vores pris vindende top kvalitetsvine hvor vinbonden imens fortæller om fremstillingen af de fantastiske vine fra gården. Besøget varer ca 2-3 timer. Med andre ord, behøver man ikke rejse længere syd på end til Karrebæksminde, for at opleve en ægte rigtig vingård!

Til jer der har været her før, kan jeg glæde jer med, at vores produktion stille og roligt stiger hvert år, så vi løbende får nye og spændende vine til vores smagninger.

Tilmelding kan kun ske via bestilling af billet på shoppen under event, www.vesterhave-vingaard.dk. Det er ikke muligt at bestille Tapas til disse besøg. Der er tale om følgende fastlagte datoer til mindre grupper i 2021: 15. april, 12. maj, i Juni: 9., 30. i Juli: 7., 14. 21., 28., i August: 11., 25. samt 8. Sept. Alle dage kl. 19-21.30.

Det er muligt at bestille overnatning på vingården i denne forbindelse. Læs mere under "Besøg Vingården"

SPIL TENNIS PÅ VINGÅRDEN.

På Vesterhave Vingaard i Karrebæksminde, har vi en tennisbane som har en ganske enestående beliggenhed midt i en vingård, i læ af skoven og ganske tæt på stranden.
Tennis banen på Vesterhave Vingaard kan lejes for kun 100 kr pr time og bookes her:
https://www.supersaas.dk/.../Vesterhave_Vingaard_Tennisbane
Det er kun muligt at reservere tid hvis man har betalt på forhånd enten pr Mobil Pay til nr 40557704 eller via dette link på vores webshop:
https://www.vesterhave-vingaard.dk/da/item/baneudlejning
Hvis mere en een time ønskes så bestil antal derefter, dvs 1 stk = 1 time. 2 stk = 2 timer osv...
Medbring kvittering for betaling ved ankomst. Henvendelse i gårdbutikken.
Hvis man ikke selv medbringer Tennis udstyr, ketjere og bolde så kan det også lejes for kun 50 kr pr time, bestilles og betales her:
https://www.vesterhave-vingaard.dk/.../tennis-udstyr...
Der er adgang til toilet og vand og man er velkommen til at går tur i vinmarkerne og besøge vores gårdbutik.


VINFESTIVAL PÅ VINGÅRDEN.

Den 3. lørdag i September, dvs i 2021 den 18.9.kl 12-17.00 afholdes den årlige Dansk Vindag, med åbent hus på Vesterhave Vingård her i Karrebæksminde. Udvidet med en lille VIN-FESTIVAL, idet der kommer flere dygtige vinbønder med deres smagsprøver fra hele vores region i Sydsjælland. Kvaliteten af vine fra vores område er helt i top i Danmark. Det er ganske gratis at besøge vingården på den dag. Det er også gratis at få en rundvisning på vingården og vinmarkerne og se og høre om vindyrkning i Danmark. Den guidede rundvisning vil foregå i mindre grupper sammen med en lokal vinbonde.

I teltet vil det være muligt at købe gårdens vine, øl fra Kongebryg i Næstved og grillet Flæskestegssandwich mv. fra NOER´s Næstved. Frk Bork´s pandekagevogn med kaffe er med og der vil være hyggemusik med Lars Ebert. Desuden er der boder med smagsprøver på vine fra vores lokal område. Se mere under faneblad "Vinfestival".

Der findes også bod med info center om dyrkning af vin i Danmark og evt. indmeldelse i Dansk vinavler forening. Vin-baren passes af sommelier og vinbonde Frederik Bjørk og Dorte Silbo, der også er frisk med gode råd om vindyrkning i Danmark. Det bliver en hyggelig dag. Der kom sidste år ca 300 gæster på trods af Corona restriktioner og vi forventer også i år stort ryk ind. Hvis du vil være sikker på at få bord i teltet så bestil gratis på vores nye shop under faneblad "Shop". Der kan du også forudbestille vores populære vin-smagspakker.

GOURMETAFTEN

Vi (chefkok Bækkel og vinbonden Rye) har fået den geniale ide, at afholde Gourmet oplevelser med noget særligt lækkert og udsøgt god mad tilpasset gårdens kvalitets vine. Kokken vil primært bruge lokale råvarer. Afholdes for gæster i grupper med mindst 10. Gourmetaften med en udsøgt kvalitets 5 retters menu tilpasset en vinmenu af vingårdens top vine i samarbejde med køkkenchef Jesper Bækkel fra Bækkels Gourmet i Næstved. Prisen er 799,- kr pp. inklusiv velkomstdrik, 5 retters menu (kan ses i shoppen) og dertil vinmenu, samt kaffe og sødt og en lille en til kaffen dertil af gårdens hjemmelavede. Kan fint kombineres med guidet rundvisning, så er prisen 999,- kr pr person. Bestil via shoppen i god tid da der er rift om disse oplevelser. Skriv gerne et par alternative ønsker til dato til [email protected]. Det er også muligt at bestille overnatning på vingården, læs mere under ”besøg vingården”

OVERNATNING PÅ VINGÅRDEN.

Separat gæstehus og værelser udlejes. Eller overnat i luksus shelter beliggende midt i en vinmark et stenkast fra skov og strand og lige midt på den naturskønne Lagune sti! En overnatning kan fint kombineres med guided vingårds besøg. Fald i søvn midt i en vinmark i den friske luft under stjernehimlen i fantastiske omgivelser, under sød musik fra fuglene fra skoven og havets brusen. Bedre overnatning opleves næppe! Vi har 4 sheltere placeret rundt i vinmarken, hver har plads til 4-5 personer. Adgang til toilet og vingårds butik. Tæt på Karrebæksminde og Vesterhave bade strand. Hver shelter er installeret med lækre Dreamzone madrasser, vindue i gavl, strøm til opladning af diverse udstyr, WI-FI, natlys. Foran shelter er der bålplads med grill riste og borde bænke sæt. Alt bookes via airbnb. Læs mere under faneblad ”besøg vingården”.

På gensyn på vingården, gårdbutikken har næsten altid åben, Alle produkter kan nu bestilles via vores nye shop www.vesterhave-vingaard.dk. Vi ses, hilsen Jesper vinbonde og familie.

Transport til og fra vingården

Hvis I ikke kører i egen bil er der følgende muligheder for at ankomme til vingården:

Fra København/ Nordsjælland:

  1. Tog fra Københavns Hovedbanegård til ”Næstved” går hele tiden ca hver ½ time.
  2. Lej en bil og nyd den flotte tur til Sydsjælland og Vingården.
  3. Vi kan arrangere bus fra alle steder på Sjælland, og vi sender gerne et tilbud - Kontakt: [email protected]

Fra Næstved:

Bus fra Næstved station, banegårds pladsen. Ta bus no 603 til Enø-Karrebæksminde. Koster ca 25 kr hver vej pr mand. Går hver ½ time, Stå af ved nærmeste bus stop til gården der hedder ” Karrebæk Kirke”.

Taxi fra Næstved City til Vesterhavegaarden pris ca. 250 kr hver vej. Tlf til taxa er 55 77 72 72.

OVERNATNING PÅ VINGÅRDEN

Gårdens beliggenhed.

Direkte på den naturskønne Lagune sti, med kun 50 m til skoven og 250 m til egen badestrand midt i en vidunderlig vinmark og æbleplantage, kan man ikke finde en mere optimal beliggenhed.


Fra gården man man se og høre Smålandshavets brusen. Vilde dyr som harer, fasaner og rådyr færdes omkring en. Her kan man virkelig opleve den dejlige danske natur, der ovenikøbet byder på en ØKOLOGISK vingård, der har fået udmærkelsescertifikat hos Tripadvisor.

Her er stille og buldrende mørkt, ingen forstyrrende bylarm og ingen forstyrrende gadebelysning, for enden af blind vej. Ingen irriterende trafik! Oplev en aftenstund ved solnedgang med en tur i en vidunderlig vinmark.

Der findes eget spise køkken og eget bad med dertilhørende sauna, der er fælles med de 2 værelser. Der er adgang til overdækket terrasse hvor man kan sidde og nyde kaffen eller et glas af gårdens anmelderroste rødvin.

Derudover er der adgang til opvarmet indendørs swimming pool med motions udstyr. Gården byder ydermere på opvarmet spa bad med massage dyser, tennisbane der kan lejes med eller uden udstyr på timebasis , bordtennis og bordfodbold.

Overnatninger:

Hele Gæstehuset, i alt 200m2, med egen indgang. Bookes her: https://www.airbnb.dk/rooms/22...

Boligen består af :

Stor stue ca 60m2, Spiseafdeling, Sofa hjørne med TV afdeling, Musikanlæg, bordtennis. Her er plads til yderligere 2-4 madrasser. Reoler og skabe.

Badeværelse, med toilet, håndvask, bruseafdeling og lækker Sauna.

Gæstekøkken, med alt, keramisk komfur, ovn, emhætte, køleskab, fryser, spiseafdeling, anretterborde, Mikroovn, brødrister mv..

Værelse 1, 40 m2. På 1. sal.

Beskrivelse: Dobbelt seng. Samt udtræks sofa med plads til 2 personer. Enkelt seng. I alt sovepladser 5. Der er plads til yderligere 2 madrasser til 7 i alt. Hjørnesofa med sofabord. Fra værelset er der udsigt mod syd og til havet. Gratis WI-FI.

Dette værelse kan også lejes separat her: https://www.airbnb.dk/rooms/22881012?source_impression_id=p3_1593354736_3OE%2Fde%2FG5GvHAkhS&guests=1&adults=1


Værelse 2. 30m3. På 1 sal

Beskrivelse: Dobbelt seng. Samt udtræks sofa med plads til 2 personer. I alt sovepladser 4.

Der er plads til yderligere 2 madrasser til 6 i alt. Skrivebord. Værelset har egen balkon med udsigt til skoven og vinmarkerne og med havkig. Gratis WI-FI. Dette værelse kan også lejes separat her:

https://www.airbnb.de/rooms/22903101?source_impression_id=p3_1593354778_5907rrMJhbutWJDz&guests=1&adults=1

Der er 4 sheltere på vingården:

Overnat i luksus shelter beliggende midt i en vinmark et stenkast fra skov og strand og lige midt på den naturskønne Lagune sti! En overnatning kan fint kombineres med guided vingårds besøg.

Fald i søvn i den friske luft under stjernehimlen i fantastiske omgivelser, under sød musik fra fuglene fra skoven og havets brusen. Bedre overnatning opleves næppe! Vi har 4 sheltere placeret rundt i vinmarken, hver har plads til 4-5 personer. ( 4 voksne eller 2 voksne og 3 børn) Adgang til Toilet og vingårds butik. Tæt på Karrebæksminde og Vesterhave bade strand.

Hver shelter er installeret med lækre Dreamzone madrasser med lagen, så man skal selv kun medbringe soveposer eller dyner. Komplette dyner kan dog lejes for 75 kr pr person. Der findes vindue i gavl, strøm til opladning af diverse udstyr, WI-FI, natlys. Foran shelter er der bålplads med grill rist og borde bænke sæt. Der kan købes pizza i gårdbutikken for 50 kr pr stk. og evt. et glas vin dertil.

Shelter 1 og 2 ligger med afstand på 20 mtr tæt på skoven og søen. Shelter 3 og 4 ligger med afstand ca 10 mtr. I vinmarken ”Æbleager”.

Shelter 1 bookes her:

https://www.airbnb.dk/rooms/42309395?_set_bev_on_new_domain=1593354591_ZjhmZTA0OGNjZTI5&source_impression_id=p3_1593354592_%2FGx%2BuQsqh1gZqaXF&guests=1&adults=1

Shelter 2 bookes her:

https://www.airbnb.co.in/rooms/42311223?source_impression_id=p3_1593354642_gC4akV7NGcH8UKHw&guests=1&adults=1

Shelter 3 bookes her:

https://www.airbnb.co.in/rooms/42311470?guests=1&adults=1&source_impression_id=p3_1593354681_OI99k5xvwpXYBQWP

Shelter 4 bookes her:

https://www.airbnb.ae/rooms/42311545?adults=1&source_impression_id=p3_1593354502_DPH0s4FZm90h%2BFD2&guests=1

Afstand til :

Strand: 250 mtr, Skov 50 mtr, Bus stop 2,5 km, Golf 5 km, Indkøb, 2,5 km, Restaurant 2,5 km. Karrebæksminde 2,5 km, Næstved 12 km. Bon Bon Land 20 km. Skovtårnet Rønnede 25km. København 90 km.