Audio Walk Podcast Rundvisning Vesterhave Vingaard

Audio Walk Podcast tour DUTCH

BESØG VINGÅRDEN:

Få en unik oplevelse, når du besøger en ægte dansk økologisk vingård, der har vundet flere guldmedaljer, internationale priser og kåret til Danmarks bedste vingård. Et besøg på vingården er spændende og muligt hele året. Det er ganske gratis at besøge vingården, Gårdbutikken har næsten altid åbent, hvor alle gårdens produkter er til salg. Der kan købes et glas vin som nydes i gårdbutikken eller under pergolaen med vinranker.

Rundvisning på egen hånd, evt. med vinsmagning.

Det er nu muligt at besøge vingården og få rundvisning på egen hånd med vinbonden i sit øre undervejs. Ved ankomst udleveres et tur-kort til i alt 8 poster rundt i vinmarkerne, scan QR koden med din smartphone og få rundvisningen fortalt undervejs på turen der tager ca ½ time. Der vil være overraskelser på turen. Efter rundturen mødes vi i gårdbutikken hvor en smagspakke kan bestilles til kun 200 kr og nydes i gårdbutikken eller en af vores terrasser. Besøg kan være præcist når det passer jer indenfor åbningstiden, se på google eller hjemmesiden under kontakt.

Kom på Vingårdsbesøg med guidet rundvisning med smagsoplevelser –

Oplevelsen begynder med en guidet rundvisning i gårdens vin- og æbleplantage. Herunder historien om vingårdens plantesystemer samt drue- og æble sorter. Der vil være information om hvordan vinstokke og æbletræer passes økologisk og beskæres. Ikke mindst en fortælling om pergola opbindingen af vinstokke, som Vesterhavegården er ene om i Norden. Turen rundes af med info om årets gang i vinmarken. Bagefter besøges den hyggelige vinkælder, hvor egetræsfadene ligger og hygger sig og gør vores vine til noget helt enestående. Seancen slutter i vineriet og gårdbutikken, hvor vi fortæller om vinens tilblivelse efter høsten. Hvordan vi laver vores Amarone inspirerede vine, Æblemjød og æble-isvine og de øvrige vintyper. Herefter hygger vi os med vinsmagning af gårdens forskellige spændende vine. Der følger 4-5 slags vinsmagninger med af vores topkvalitetsvine af vores udvalg af Rosévin, Claret vin, Mousserende vin, Rødvin a la Ripasso typen og ikke mindst rødvin a la Amarone typen, samt mjød, gin, forskellige dram, snapse og likører. Besøget varer ca 2-3 timer. Med andre ord, behøver man ikke rejse længere syd på end til Karrebæksminde, for at opleve en ægte rigtig vingård!

Til jer der har været her før, kan jeg glæde jer med, at vores produktion stille og roligt stiger hvert år, så vi løbende får nye og spændende vine til vores smagninger.

Bestilling af rundvisninger. Udflugt for grupper som familie, venner, firmaer, foreninger, vinklubber mv. Private rundvisninger med guide på egne ønskede datoer: Ved mindst 10 personer eller derover er prisen 300 kr pr. person. Børn 0-15 år gratis, Vi kan tage grupper op til 100 personer. Vi sammensætter gerne en oplevelse, der passer til jeres behov. Tapas-buffet kan tilkøbes for 200 kr per person der dækker et mættende måltid.

Guidet rundvisning med smagsoplevelser på faste datoer:

Hvis man kommer under 10 personer i sin gruppe, så afholder vi guidede rundvininger på følgende fastlagte datoer i 2022:

28. maj, 25. juni, 30. juli, 27. August, 3. og 24. September, 29 Oktober, Alle dage kl. 15-18.

Gavekort kan også bruges på de nævnte dage til rundvisning, skriv da til [email protected] om hvilken dato samt antal personer.


GOURMETAFTEN

En event for familie, venner, forening, firma, vinklub, fødselsdag eller anden begivenhed!

Kom til Gourmet-aften på Vesterhave Vingård,

Chefkok Bækkel og vinbonde Rye inviterer nu til en særlig udsøgt gourmet-oplevelse bestående af:

En 5 retters lækker gourmet menu primært med lokale råvarer og dertil en vinmenu tilpasset med gårdens egenproducerede økologiske kvalitetsvine.

Menuen er omhyggeligt udviklet og tilberedt af Jesper Bækkel fra Bækkels Gourmet Næstved.

Denne event holdes som jeres eget exclusive selskab uden deltagelse af andre gæster. Der er et minimum på 10 personer.

Tidspunkt kan blive præcis, når det passer jer, og selvfølgelig under forudsætning af, at vi ikke allerede er booket.

Skriv til [email protected] om ønsket tidspunkt og antal personer.

Hvis det ønskes tilbyder vinbonden under middagen, at dele sin viden med gæsterne og informere om gårdens udsøgte vines tilblivelse og gode råd om vin. Det er også muligt at kombinere oplevelsen med en guidet rundvisning i vingårdens økologiske marker. Lyt undervejs til historien om vindyrkning, sorter og andet. Det hele rundes af med en tur i vinkælderen og vineriet. Dette vil tage en time extra ud over middagen. Prisen for hele denne herlige oplevelse med gourmetmad, vinmenu og rundvisning er 1200 kr p.p. inklusiv kaffe og gårdens likør eller brandy. Endeligt antal personer kan justeres til op til 1 uge før herefter vil antal være bindende.


Transport til og fra vingården

Hvis I ikke kører i egen bil er der følgende muligheder for at ankomme til vingården:

Fra København/ Nordsjælland:

  1. Tog fra Københavns Hovedbanegård til ”Næstved” går hele tiden ca hver ½ time.
  2. Lej en bil og nyd den flotte tur til Sydsjælland og Vingården.
  3. Vi kan arrangere bus fra alle steder på Sjælland, og vi sender gerne et tilbud - Kontakt: [email protected]

Fra Næstved:

Bus fra Næstved station, banegårds pladsen. Ta bus no 603 til Enø-Karrebæksminde. Koster ca 25 kr hver vej pr mand. Går hver ½ time, Stå af ved nærmeste bus stop til gården der hedder ” Karrebæk Kirke”.

Taxi fra Næstved City til Vesterhavegaarden pris ca. 250 kr hver vej. Tlf til taxa er 55 77 72 72.